Winkler és más...
Winkler > Paragliding > Hivatalos PG dolgok > 2012 - Bonyodalmak a kalocsai repülőtér használata körül

2012 - Bonyodalmak a kalocsai repülőtér használata körül

Talán még nem mindenkihez jutott el a hír, de komoly viharfellegek vonultak fel a kalocsai reptér egére. Komoly esélyünk van arra, hogy néhány világtalan balga miatt elbukjuk Magyarország egyik legfrekventáltabb siklóernyős starthelyét.

Mindenki mindent mond, megy az egymásra mutogatás, csúsztatások. De lássuk a tényeket! Kb. egynapi munkám van az alábbi táblázatban. Összeszedtem minden általam elérhető anyagot. Mivel a SIRESZ Ellenőrző Bizottságának tagja vagyok automatikusan megkapok minden vezetőségi levelet (nálunk ez már csak így megy).

A táblázat 3 oszlopos, de itt csak 2 oszlopot teszek közzé, mert nincs kedvem feljelentések miatt bíróságra járkálni. A 3. oszlopban az adott megjegyzést igazoló eredeti e-mail van! Ha bárki kíváncsi rá, szívesen megmutatom, de mivel nem kértem (és valószínűleg nem is kapnék) engedélyt a HFFA oldalán keletkezett anyagok közzétételéhez, ezt ide nem teszem ki.

Ha BÁRKI ki szeretné egészíteni a táblázatot, kérem küldjön nekem egy e-mailt. Mindenképpen csak olyan tényt közlök, ami legalább egy e-maillel alátámasztható.

Azt hiszem érdemes elolvasni.Itt a vége, fuss el véle... :-/